Unohtui edellisessä merkinnässä mainita, että ilmanvaihtokone saapui myös työmaalle. Härveli laitettiin toistaiseksi suojaan ulkovarastoon.

Väliovet toimitettiin tänään aamulla. Ovet kannettiin sisään samoin tein, sillä aamu oli sateinen ja suuri osa ovinipun tarvikkeista näytti olevan täydellisen suojaamattomia.

Tänään laatoituksen on saanut molemmat vessat ja kodinhoitohuone. Tapetoinnit tulivat myös valmiiksi erkkerin tapetoinnin myötä. Huomenna on vuorossa saunan ja pesuhuoneen lattioiden laatoittaminen.

Sisustaja tiesi kertoa, että timpuriporukka olisi huomenna tulossa työstämään ulkoverhousta ja viimeistelemään tyttärellemme varatun huoneen kattopanelointia. Samasta lähteestä on peräisin myös tieto, että kiintokalusteiden asennuspäivä olisi ensi viikon torstaina.

Tarvike- ja kalustepuolelta on vielä toimittamatta portaat, varaaja ja vesikalusteet. Lämpöpattereiden, kiukaan ja muiden sähkökalusteiden (ulkovalaisimia lukuunottamatta) pitäisi tulla pelipaikalle sähkömiesten matkassa. Ulkopuolen tarvikkeista puuttuu vielä ainakin kattoturvavälineet, rännikourut ja -syöksyt, palotikkaat ja leveämmät katon reunapellit.

Jos kaikki palaset putoavat kohdalleen hyvässä järjestyksessä ja ilman yllätyksiä, niin saattaa tämä nippa-nappa valmistuakin  aikataulussa. Elämme siis jännittäviä aikoja...