Oikovedokset talon pääpiirustuksista saapuivat. Piirustukset eivät kaikilta osin ole täsmällinen esitys siitä, mitä tilattiin. Itse asiassa kuvista näkyy hyvin se, että ne on laitettu kasaan enimmäkseen AutoCADissa leikkaamalla ja liimaamalla, sen enempiä miettimättä. Ainoa mitä vähän yritetty piirtää, on asemapiirros - sitähän ei voi mistään etukäteen kopioida.

Itse huomaan ainakin, että leikkauskuvassa takaterassin kate on piirretty väärin ja kaikki maanpinnan yläpuoliset korkeusmerkinnät ovat täysin kaseikossa. Kaikissa papereissa on korttelin numero väärin. Kerrosten pinta-alalaskelmat ovat niin ikään väärin, suunnittelija ei ole osannut yhteenlaskua 100+69. Väliseinän siirto ja oven sijoitus eivät ole sellaiset kuin luonnosteltiin kauppasopimuksessa.

Selkeästi on luvassa lisää harmaita hiuksia - ellei sitten jopa hiustenlähtöä - mikäli talotoimittajan suoritus on tätä tasoa kaikissa sen operaatioissa rakennusajan loppuun asti.

Viikonlopulla on palaveri pääsuunnittelijan ja valvojaksi ryhtyvän enoni kanssa. Silloin katsotaan porukassa läpi nämä oikovedokset, lisää kommentteja vedoksista on varmasti tiedossa.