Hooh, olihan pitkä ja väsy päivä leipätöissä. Vaan ei auta itkut markkinoilla, talo maksetaan vain sitä töissäkäyntiä vastaan saatavalla euromääräisellä kompensaatiolla. Raksalle ei kyllä jaksanut enää mennä heilumaan.

Yläkerran työt ovat taas edenneet aimo harppauksen eteenpäin. Ullakkoseinät on nyt levytetty kokonaan, samoin molemmat katon sisälappeet. Myös lattia on reunojaan myöten kertaalleen levytetty.

Ullakkoseinät on villoitettu ja koko yläkerta muovitettu höyrynsulkumuovilla. Alkaa vähitellen tässä puhaltimilla lämmittämisessäkin olla hiukan enemmän järkeä, kun yläkerta on "suljettu" ja energia ei mene enää entiseen tahtiin harakoille. Lämmönpitävyyden kyllä huomaa heti sisätilojen lämpötasoissa. Lämpö leviää tasaisemmin, eikä kylmempiä nurkkia ole enää missään. Puhallusvillat puuttuvat vielä, eristys ei siis siltä osin ole vielä täydellinen.

Seuraavina työvaiheina voisin kuvitella lattialevytyksen tuplaamisen ja koolausten asentamisen, minkä jälkeen päästäänkin mukavasti tekemään yläkerran väliseiniä.

Kalustetoimittaja lähetti tänään sähköpostitse vahvistuksen kiintokalustetilauksesta. Hyvä, että asiat etenevät myös sillä saralla.