Talvi senkun jatkuu; lumet pysynevät maisemissa ainakin tämän viikon, sillä plussakelejä on ennustettu vasta ensi viikolle.

Lumen tuiskuaminen saisi vähitellen lakata, hiutaleet tuppaavat kinostumaan seinäverhouksen ja tuulensuojalevyn väliin. Verhous on vielä kulmista avoinna, vuorilaudat kun ovat vielä nipussa pressun alla.

Timpurit ovat edistyneet katon paneloinnissa, alakerta on valmis ja yläkerrastakin reilu puolet on jo reerassa. Katon pinnoitus valmistunee huomenna, minkä jälkeen miehet toivon mukaan rupeavat ulkohommiin.

Sisustaja on jatkanut valmisteluita. Betonipinnat on hiottu niiltä osin, kuin ne jäävät laatoituksen alle. Seinille on ilmestynyt hieroglyfejä, lienevät jonkin sortin kalkyyliä tapettijaon ja -menekin kartoittamiseksi. Yläkerran WC:n lattialla on myös jakomerkintöjä, arvattavasti lattialämpökaapelin asentamista varten.

Illan puuhina siivoiltiin taas enimmät purut ja pakkausmuovit pois jaloista pyörimästä. Yllättäen putkimiehetkin poikkesivat työmaalla. Paria ilmastointiputken päätä piti kuulemma jatkaa kymmenellä sentillä... Keväältä oli jäänyt tähteeksi pari salkoa 110 mm:n viemäriputkea. Usutin putkimiehet viemään ylimääräisen tavaran mukanaan vielä, kun ne löytyvät hangen alta.