Pankin täti oli yhtä hymyä, kun kipaisin aamulla konttorille kuittaamaan taas reilun vuosipalkkani verran "viikonloppurahaa" - paljon viikonloppua kauemmin eivät nuokaan eurot ehdi tilillä vanheta...

Palotarkastaja kävi tänään tekemässä hormi- ja tulisijakatselmuksen. Pöytäkirjaan oli merkitty, että yläpohjassa hormi on eristettävä väh. 10 mm kovalla kivivillalla puhallusvillan korkeuteen asti. Täytyypä varmistaa, että terveiset ovat menneet perille timpureillekin, joiden piti kyllä olla paikanpäällä tarkastuksen aikoihin.

Timpurit olivat tänään jatkaneet edellispäivänä keskeytynyttä seinien levyttämistä. Edelleen näyttäisi riittävän levytettävää. Maanantaina nähdään, onko levyä riittävästi paikallaan, jotta laskun maksamisen kriteerit täyttyisivät.

Huomasin, että yläkerran kattomuoviin kondensoituu vettä talon sisäpuolelle. Puhallusvillojen puuttuessa yläpohjan kastepiste on kylmällä juuri tuossa höyrynsulussa ja ilmankosteus tiivistyy siis muovin pintaan. Yläkertaan pitäisi saada hiukan lisää lämpöä ja parempi ilmankierto, jotta kondensaatiota ei tapahtuisi. Eipä tuo muuten suuremmin haittaa, paitsi että katonrajaan lisäämäni äänieristysvillat ovat imeneet itseensä aikalailla tuota kosteutta. Pitänee laittaa pikkupuhallin lämmittämään yläkertaa.