Eilisehtoo meni mukavasti firman tarjoamissa pikkujouluissa, mistä yllättäen tulikin pieni mediatapahtuma. Paikallisen painetun valtamedian toimittaja kävi tekemässä juttua pikkujouluista - ja kuinkas ollakaan, aamun lehden pääsivulta pällisteli takaisin tuttu naama...

Työmaalla eilisen päivän saavutuksia oli lähinnä saunan ja pesuhuoneen lattioiden laatoittaminen. Lisäksi kodinhoitohuoneen ja vessojen lattialaatoitus oli "nostettu" myös seinille - eli lattianrajassa kiertää nyt yksi rivi laattaa myös seinillä.

Timpuri oli myös käynyt työmaalla, mitään ihmeellisen näkyvää ei kuitenkaan oltu saatu aikaiseksi. Ainakin ikkunoitten vesipeltejä on soviteltu paikoilleen, kiinnitys on tosin jätetty hamaan tulevaisuuteen. Pellit kyllä lähtevät tuulen matkaan, kun sopivasti alkaa puhaltaa. Toivotaan ettei ala...

Tämä päivä on mennyt enemmän tai vähemmän kärsimysharjoituksia tehden. Aamupäivän yritys ryhtyä siivoamaan laatoituksen ja tapetoinnin jälkiä jäi surkeaksi, pelkkä tapettisuikaleiden keräily osoittautui ylivoimaisen hengästyttäväksi taakaksi.

Iltapäiväksi reipastuin sen verran, että saatoin ottaa työn alle pienen maansiirto-operaation. Kärräsin tulevan kuistimme alle sepelimurskaa, jotta maanpinta olisi sielläkin lähempänä muun pihan lopullista korkeutta. Sama operaatio pitäisi tehdä myös kodinhoitohuoneen ulko-oven kohdalle.

Huomenna otan uuden yrityksen tuon sisäpuolen siivouksen kanssa...