Tapasin tänään aamusta tämän nykyisen työporukan ensimmäistä kertaa. Vaihdettiin vähän kuulumisia ja näkemyksiä työmaan tilanteesta. Ensimmäinen vaikutelma porukasta on positiivinen, saavat ainakin vietyä projektia ihan hyvin eteenpäin.

Takka-asentaja on kuulemma tulossa viikolla 40/2006, siihen mennessä pitäisi myös yläkerran väliseinien olla riittävässä valmiudessa.

Tämän päivän "saavutuksia" ovat yläkerran keskilattian levytys kertaalleen ja pitemmän ullakon seinän tuulensuojalevyjen asennus. Nyt ei tuuli pääse enää puhaltamaan yläkerran läpi ja lennättelemään villoja pitkin pihamaata.

Ekaluokkalainen tyttäreni oli oikein elementissään, kun sai autella alakerran siivouksissa. Tyttö laittoi harjan heilumaan ihan pyytämättä ja jaksoi yllättävästi touhuta hamaan loppuun asti.

Pari vuotta vanhempi isoveli sen sijaan kävi vain pikaisesti paikalla toteamassa, ettei vieläkään ole oma huone valmis. Pieni Einstein analysoi kuitenkin, että eiköhän tänne jo kolmen kuukauden päästä pystytä muuttamaan. Sitä totisesti toivon minäkin...