Eilisilta meni hiukan viihteellisemmissä merkeissä firman tarjoamassa saunaillassa. Sauna, sixpack ja mahan täydeltä makkaraa oli univelkaiselle sen verran rankka savotta, että pehkuihin oli painuttava aikaisin niitäkin velkoja makselemaan.

Eilen työmaalla oli saatu tapetoitua eteisen tuulikaapin puoleinen, tummempi seinä. Porrasaukkoon oli asennettu lasikuitutapetti. Keittiön lasikuitutapetti oli myös maalattu. 

Ensimmäinen ajatus keittiön seinän väristä oli, että tulikohan siitä liian vahvanharmaa... Täytyy pitää pää kylmänä ja odotella, että muutkin keittiön pinnat ja kalusteasennukset valmistuvat, ennen kuin rupeaa arvioimaan väritystä - muistaakseni ainakin yritimme löytää sopivan väriyhdistelmän.

Tänään tapahtui pitkään odotettu ihme, avoimena ollut ullakkoseinän verhous on naulattu paikalleen. Sisäpuolella on muutaman ikkunan karmien raot tiivistetty uretaanivaahdolla. Porrasaukon lasikuitutapetti on maalattu ja eteisen tapetointi saatu valmiiksi. Tapetointipöytä on muuttanut yläkertaan, ensi viikolla saattaa yläkertakin saada lisää tapettia.

Kuljetusfirmasta soitettiin, pesukone ja kuivausrumpu tulevat maanantaina. Taas hienoinen yllätys, tammikuun lopulla rakennusmessuilta ostetut kodinkoneet ovat lähteneet itsekseen liikkumaan kohti työmaata. Toimitusaika oli alustavasti sovittu marraskuulle, mutta tarkempi päivä piti sopia erikseen...

Myös kylmäkoneet ilmoittivat saapuvansa ensiviikon loppupuolella. Kaipa se liesi ja astianpesukonekin ilmoittavat itsestään jossakin välissä. Joka tapauksessa jonkinasteinen tavararuuhka on taas alkamassa, välisijoituspaikkoja pitäisi taas varmaan löytää jostakin.