Onneksi välipohjan villat eivät olleet läpivettyneitä, ainoastaan pinnastaan kostuneita. Eilisiltainen muovien auki viiltäminen on edistänyt välipohjan villojen kuivumista hyvin, villat olivat jo kohtuukuivia. Siellä, missä on kaksi kerrosta muovia, on edelleen kosteutta muovien välissä.

Laitoin 5 kW:n puhaltimen puhaltamaan lämmintä ilmaa erkkeriin, jotta välipohja saataisiin kunnolla kuivaksi. Seinärakenteen kosteustaso on edelleen arvoitus, sillä kukaan ei ole toistaiseksi käynyt avaamassa seinän levyä. Vedentulo on ainakin tyrehtynyt ja lattialle kertyneet lammikot ovat jo kuivahtaneet. Jututin timpuria aiheesta, seinä tullaan tarkistamaan viimeistään huomenna, ennen kuin tasoitemiehet pääsevät töihin.

Vastavetona palotarkastajan määräykseen takka-asentajat väittivät kiven kovaa, että hormin eristys on tehty yläpohjaan. Oli sitten pakko lähteä illalla itse tarkastamaan eristysten tilanne. Ja toden totta, kyllä siellä on villalevyt paikallaan. Nyt alkaa hiukan arveluttaa tämä viranomaistoiminnankin taso, mitä lie palotarkastaja mahtanut tarkoittaa korjausmääräystä kirjoittaessaan. Täytyypä yrittää saada tarkastaja puhelimen päähän. Eilinen reklamaatio oli kuitenkin mitä todennäköisimmin aiheeton.