Rakennusaikana ei kyllä paranisi hairahtua ottamaan yhtään ylimääräistä viinikupposta, varsinkin jos seuraavana päivänä pitäisi saada jotakin tehtyä työmaalla. Eilinen aamupäivä meni potiessa lievää pikkujoulujen jälkeistä kankkusta, jota ei laskujeni mukaan olisi kyllä pitänyt olla. Ehkä laskin sittenkin kupposet väärin...

No, tänään oli uusi päivä ja rehkittävää eilisenkin edestä. Homma sujuikin mallikkaasti ja lukuisa määrä tekemistään odottaneita pikkujuttujakin tuli hoideltua. Tupa on taas siivossa kunnossa, kuskasin sieltä säkkikaupalla roskaa roska-aitauksiin.

Patenttiratkaisu pihan pylväsvalaisinten istuttamiseen betoniperustukseen on myös valmistunut. Kätevä enoni valmisti yhteisen ideointimme pohjalta laippa-putki-sovittimet, joiden avulla valaisimet saadaan istutettua tukevasti betonikartion reikään. Kustannuksetkaan eivät päätä huimaa muulla kuin pienuudellaan - Konstsmiden yksi peltiperustus maksaa kaksi kertaa enemmän kuin 5 itsetehtyä sovitinkappaletta. Betoniperustuksen + sovittimen yhteishinta jää alle puoleen valaisinvalmistajan omasta perustusratkaisusta.

Räpsin tässä päivällä taas uusia kuvia talontekeleestämme. Lisäsin niitä ja joitakin viimeviikkoisiakin kuvia taas näytille tuonne kuvasivuille.