Puoliltapäivin uuden porrastoimittajan edusmies soitteli porrastilauksesta. Jos pystyisin päättämään heti muutoksista, portaat laitettaisiin tuotantoon samoin tein. No, helppoahan tuo päättäminen oli - olihan ne muutokset jo kertaalleen mietitty ja tilattu. Poikkeus aikaisempaan tilaukseen on kuitenkin se, että nyt valkoiset osat tulevat maalattuina eikä valkolakattuina.

Portaitten pitäisi olla nyt vähintäänkin tekeillä. Yhden portaan tekeminen kuulemma kestää normaalisti noin puolitoista viikkoa. Saa nähdä miten tässä käy - pikkuisen epäilen, etteivät portaat ennätä paikalleen ensi viikon loppuun mennessä.

Työmaalla mennään eteenpäin, vaikka portaat antavatkin odottaa itseään. Sisustaja oli käynyt laatoittamassa kaapistojen välitilat ja pesutilojen alimmat laattarivit. Vielä tarvitaan saumaukset ja vähän silikonia nurkkiin, niin siinä alkaakin sisustusurakka olla pulkassa.

Timpuriporukka oli kutistunut sairaslomien takia yhden hengen yritykseksi. Timpuri oli tänään aloitellut yläkerran lattialaminaattien asennusta, lasten makuuhuoneet ja puolet isommasta huoneesta oli saatu valmiiksi. Loppuviikolla olisi tarkoitus laittaa taas ulkopuolta kuntoon, sillä ränniasentaja on tulossa ensi viikolla ja enimmistä kulmista puuttuu vielä vuorilaudat. Tänään saapuneet päätykoristukset on myös tarkoitus asentaa paikalleen.

Listoitus alkaa kuulemma myös ensi viikolla, mutta urakoitsija vaihtuu. Alunperin tämän timpurijoukon piti hoitaa myös listat paikoilleen, mutta ajanpuutteen takia urakka on delegoitu toiselle puulaakille.