Eilinen ehtoo meni taas voimailulajien merkeissä, eli klapikasaa kasvatettiin jälleen.

Tänään soittelin sähkösuunnitelmien ja ulkomittauskeskuksen perään, kun niitä ei ollut kuulunut tähän päivään mennessä (luvattu kolmen viikon kuluessa lupakuvista). Kävi ilmi, ettei suunnitelmien tekoa oltu vielä edes aloitettu. Sovittiin, että mittauskeskus lähetetään samoin tein ja suunnitelmien teko käynnistetään ensi tilassa ja piirustukset toimitetaan tarkastettaviksi mahdollisimman pian.

Päivän pääteema oli kuitenkin työmaan virallinen aloituskokous. Todettiin että tontille merkitty talon paikka oli sopiva. Lattiatason korkeudesta väännettiin kättä jonkin verran, omalla puolella olisi ollut hiukan hinkuja madaltaa korkeutta, rakennustarkastaja halusi kuitenkin korkeutta lisää. Lopulta päädyttiin lattiaa korottamaan 50 mm.

Kun talon paikka sai siunauksensa, niin kokouksen jälkeen ryhdyttiin merkitsemään linjapisteitä linjapukkien tuleville sijoille. Rakennusalan termistöllä tämä taisi olla sitä "pisteitten talteen ottamista".

Paikallinen kilpaileva maanrakennusmoguli oli ohi ajaessaan pannut merkille mittailumme, jonka johdosta puhelin pirahti alkuillasta taskussani bisnestiedustelujen merkeissä. Diili oli kuitenkin mennyt jo aikoja sitten kilpailevalle yrittäjälle.