Perjantaina pääsi käymään niin, että saunaillan lopuksi viimeinen suihkuunmenijä saikin lämpimän veden sijaan kylmää vettä niskaansa. Nyt kun lämminvesivaraaja lämpeää automaattisesti enää yöllä, veden loppuminen oli toisaalta odotettavissakin, kun pitkin iltaa suihkutellaan. No, onneksi kylmä vesi tuli oman väen niskaan... pitää muistaa laittaa LVV lämmittämään jo päivällä, etenkin silloin kun on saunavieraita tiedossa.

Tein pienen katsauksen vuodentakaisiin päiväkirjamerkintöihini, tuolloin rehkittiin täysillä tontin raivausten kanssa ja yritettiin laittaa lupa-asioita mallilleen. Aika on livahtanut vauhdilla eteenpäin, mutta onpa jotakin sentään saatu aikaiseksi. Vähitellen on myös aika valmistautua ainakin henkisesti kevään koittoon ja sen mukanaan tuomiin puuhiin.

Jostakin pitäisi löytää taas aimo annos sitä samaa lääkettä (=motivaatio), jolla sain pidettyä itseni liikkeellä koko viime vuoden... Muutaman viikon päästä pitäisi taas jaksaa pistää rumba pyörimään ja saada viimeiset maansiirtotyöt käyntiin, puutarha kuntoon ja talon maalaus aluilleen. Optimistinen toive olisi saada suurin osa asioista kuntoon alkukesän aikana; loppukesästä voisi sitten ottaa vähän rennommin ja alkaa lopulta nauttia työnsä hedelmistä.