Taas on saavutettu yhdenlainen välietappi tässä rakennusprojektissa, sytytimme tulen takkaan ensimmäistä kertaa. Sen kunniaksi korkkasimme jopa pienen shampanjapullon ja skoolailimme keskenämme. Maljapuheet tosin jäivät vaisuhkoiksi.

Halot eivät ottaneet heti syttyäkseen, pari klapia eivät ruoki toisiaan tulella riittävästi. Olisi pitänyt kaivella pienempää silppua tähän ensipolttoon (max. 1 kg puuta). No, oppia ikä kaikki, olen viisastunut seuraavaa kertaa varten...

Työmaalla ei ole rakentamisen suhteen tapahtunut edistystä, timpureilla on ilmeisesti kiireitä toisella rakennuksella. Kunta sen sijaan ei ole pitänyt kiirettä vesihuoltopuolen sopimuksen kanssa, paperit tulivat vasta nyt allekirjoitettavaksi, vaikka liittymä tehtiin jo keväällä.

Talonrakennuksen ulkopuolelta mainittakoon pari sattunutta kuriositeettia liikenteestä. Eilen - vai oliko se edellispäivänä - pöllähti valtatielle suomenhevonen kirmaamaan päin vastaantulevaa liikennettä. Tänään olin puolestaan törmätä lentokoneeseen, joka lähestyi vasemmalta parin metrin korkeudessa kyntöpellon yläpuolella. Pikkaisen säikähdin, onneksi lentäjä tempaisi taitolentokoneensa takaisin taivaalle vain muutama kymmenen metriä ennen tietä. Oikealta tulevaa väistetään ilmeisesti myös lentoliikenteessä...(?)

Mitähän huominen tuo tullessaan?