Viime viikonloppu ja osittain viime viikkokin meni vanhenemisen merkeissä, kympit paukkuivat niin että kypärässä kopisi. Vaikken sitä alkuun uskonutkaan, niin elämä näyttäisi jatkuvan neljäkymppisenäkin.  

Pikku hiljaa alkaa näyttää siltä, että kauden pihahommat alkavat olla vähitellen pulkassa. Hiukan tuumailin, jotta jokohan sitä tohtisi ehdotella lopputarkastuksen pitämistä. Nurkkia pitää vielä hiukan siivoilla, mutta eiköhän kiinteistö rupea muuten olemaan näyttökunnossa.

Mikäli viimevuotiset merkit pitävät paikkaansa, talvi saattaa olla täällä jo ensi viikolla. Nurkissa pyöriville kesävermeille pitäisi löytää taas paikka varastosta, mikä kuitenkin on taas itsekseen täyttynyt ja seonnut asiaankuulumattomien rojujen paljoudesta - siinä siis agendaa tuleville päiville.

Muuten talven tullen ajattelin vaihteeksi käyttää enemmän aikaa perheen kanssa ja ottaa hiukan aikaa itsellenikin. Sisustuspuolella meillä kuitenkin on vielä tehtävää; ikkunaverhoja ei ole edelleenkään, samoin tämä työhuone on edelleen täysin tilapäisesti kalustettu ja pahuuden vallassa, tuulikaappiin pitäisi löytää tai tehdä jokin järkevä kaluste, jne... Ehkäpä nämäkin saadaan talven mittaan laitettua kuntoon.

Lokimerkintöjä tehdään pitkin talveakin - ehkä harvemmin, mutta kuitenkin aina kun jotakin mainittavaa tulee esiin.