Maalausilmoiksi kelit ovat viimeaikoina olleet kehnot, joten seinällä ei ole tarvinnut aikaansa pahemmin viettää. Jotakin pientä korvaavaa toimintaa on kuitenkin tullut harrastettua aina, kun kastumista ei ole tarvinnut pelätä.

Parvekkeen kaide on ilmeisesti ollut toimitettaessa liian lyhyt (tai sitten lyhennetty liikaa), sillä sen kiinnitys poikkeaa terassin ja kuistin kaiteden kiinnityksestä. Omasta mielestäni kiinnitys oli aivan liian hontelo; kaiteen tukevinta yksittäistä puuosaa eli kaiteen yläjohdetta ei oltu sen lyhyyden takia kiinnitetty päistään kiinni sivuseiniin.

Kaide notkui pahemman kerran ja siihen ei todellakaan tehnyt mieli nojailla. Hankin siis pari naulauskulmaa ja ruuvasin niiden avulla kaiteen yläosan päistään tukevasti kiinni sivuseiniin. Tukevampi tuli, onpahan ainakin vähän turvallisempi olo parvekkeella oleillessa.

Toinen närästänyt asia on ikkunoiden ja ulko-ovien yläpuolisten koristelautojen älyvapaa toteutus. Silloin kun ovi ja ikkuna sattuvat vierekkäin, niillä ei olekaan yhtä yhtenäistä ylälautaa, vaan kummallakin on omansa. Lautoja on tietysti lyhennetty, että sopisivat paremmin rinnakkain. Tämä puolestaan johtaa siihen, että lautoihin tehtaalla kiinnitetyt koristepalat ovat sikinsokin kuin Tenu-Eevertin hampaat.

Irroittelin varovasti epäjärjestyksessä olleet koristepalat sekä parvekkeen, että kuistin ovi-ikkuna-yhdistelmien yläpuolelta ja laitoin palat uusille paikoilleen - tällä kertaa tasavälein. Tarkoitus on maalata nuo koristepalat haalean harmaiksi ja silloin tuo palojen erivälisyys olisi tullu korostetusti näkyviin.