Varhain aamulla erkkerin seinälevy poistettiin paikaltaan ja tarkistettiin eristeitten kosteustilanne. Villat olivat kuivat, muovissa oli kuivuneita valumajälkiä. Sadevesi oli siis valunut onnekkaasti muovin pintaa pitkin lattialle, eikä ollut kastellut elementin eristystä.

Lämmin puhallus on kuivannut tehokkaasti kaiken aistein havaittavan kosteuden erkkeristä ja välipohjasta. Tästä katastrofin alusta päästiin ilmeisesti aika vähällä. Pitää kuitenkin vielä seurata tilannetta, sillä kurjaa keliä on tiedossa lisääkin.

Päivän mittaan paikanpäällä on käynyt myös tasoiteryhmä. Keittiön lattialle on ilmestynyt reilut 600 kg tasoitteita, mikä on näin maallikon silmissä aivan käsittämätön määrä "pakkelia". Kaipa sekin kuitenkin paikkansa löytää tästä talosta.

Levysaumat ja nurkat on nauhoitettu ja ruuvinkannat tasoitettu kertaalleen käsin. Seuraavaksi ilmeisesti roiskitaan tuo 600 kiloa ruiskun kanssa seinälle.

Timpuriparivaljakko kävi vielä illalla muuraamassa kylppärin harkkoseinän paikalleen. Makuuhuone-sauna-kylppäri-alueen hahmottaminen onkin tähän asti ollut pelkän mielikuvituksen varassa, nyt saatiin konkretiaa tuohonkin huonejakoon. Nyt on siis kaikki sisäseinät pystyssä ja huoneet olemassa.