Viikonlopun molemmat päivät ovat enimmäkseen menneet syntymäpäivien merkeissä, kahdet pyöreät vuodet tullut juhlistettua. Tästä voikin helposti päätellä, että talon maalaaminen on edistynyt vain rajallisesti. Myös parille seuraavallekin viikonlopulle on jo tiedossa "ohjelmaa" ainakin toiselle päivälle, joten täyspäiväinen maalaaminen onnistunee vasta kesäloman koittaessa.

Loppuviikosta maalailin iltojen ratoksi kaiteita ja pylväitä, lauantai-aamupäivällä kurkottelin maalia KHH:n puoleisen päädyn hankalimpiin paikkoihin. Nyt ollaan siinä pisteessä, että tikkaitten kanssa ei korkeammalle ulotu, on väsättävä telineitä tai vuokrattava henkilönostin.

Tänään aamupäivällä keräilinkin sitten kaikki tikkaat, pukit, polkupyörät, henkilöautot ja muut talon ympäristöön kertyneet vempaimet pois tontilta, sillä maanantaina on toivon mukaan kaivinkone tulossa tasoittelemaan maastoa. Tarkoitukseni on olla paikanpäällä äkseeraamassa ja katsomassa, että mullat löytävät oikeille paikoilleen ja kaikki kannot irtoavat ja lähtevät kohti lopullista sijoituspaikkaansa.