Onpas taas yksi pitkä päivä pulkassa - kello lähentelee jo kahta yöllä, joten vedetään päivän saldot sähketyyliin.

Timpurit ovat tänään rakentaneet kuistin. Ovat jostakin syystä kustomoineet kuistin kaidetta harvemmaksi, saapa nähdä miten kaide rimmaa kuistin yläpuolelle tulevan parvekkeen kaiteen kanssa.

Listaporukka on ilmeisesti aloittanut urakkansa väliovien asennuksella, alakerran ovet olivat saunan ja vaatehuoneen ovea lukuunottamatta paikoillaan. Yläkerrassa oli saatu karmit asennettua paikolleen, ovet olivat vielä alakerrassa.

Sähkäriryhmä tuli kalustekäynnille illalla kuuden aikoihin. Lopettivat illalla yhdentoista jälkeen, jolloin sain lyhyen käyttöopastuksen lähinnä termostaattien ja kiukaan käytöstä sekä ryhmäkeskuksen kytkimistä.

Vastaava työnjohtaja poikkesi työmaalla illan mittaan sähkömiesten hääräillessä rasioita paikalleen.

Itse aloitin oman tinkini sähkäreitten lähdön jälkeen. Kämppä oli taas kertaallisen täynnä roskaa, hyvä että sekaan mahtui. Piha on myös päivässä seonnut täydellisesti, talolle yrittävän pitää suoriutua melkoisesta esteradasta.

Koko illan on satanut ja myrskynnyt. Sataneen veden määrästä kertoo jotakin se, että tontille on kertynyt parin aarin kokoinen tekojärvi. Näin suurta lätäkköä ei olekaan tämän vuoden aikana vielä nähty pihamaalla. Vielä kun vähän sataa, niin lautapinot kelluvat muille työmaille.

Toivon totisesti, että edellisen myrskyn aikana seinään niittaamani suojat pitävät veden talon ulkopuolella, laudoitus kun on edelleen samassa vaiheessa kuin kesäkuussa...