Vastaava työnjohtaja soitti aamupäivällä ja kertoi saaneensa ajan runkokatselmukselle iltapäiväksi. Tuli pikkuisen lyhyellä varoitusajalla tuo katselmus, en saanut järjestettyä itseäni saapuville klo 14:aan mennessä. Katselmus pidettiin, ilmeisesti ei tullut ihmeempiä moitteita, kun ei ole vielä mitään kuulunut aiheesta.

Paneelikuorma tuli sitten tänään, tavaraa olikin 1,6 tonnia ja rapiat päälle. Tavara piti saada suojaan mahdollisimman pian, joten ryhdyinkin hetimmiten kotiin päästyäni hommiin. Puoli kollia piti ensin purkaa eri pinoon, jotta pääsi käsiksi pitempiin paketteihin - pitemmät kun piti tietysti laittaa alimmaisiksi myös uuteen pinoon.

Totta mooses sadekuurokin osui kohdalle kesken siirtohomman, onneksi oli pressut valmiina ja peittäminen kävi nopeasti jo ensimmäisten pisaroitten pudotessa taivaalta.

Tuli siinä touhussa hiki ja hengästys, vaikka vaimon kanssa kahteen pekkaan nippuja liikuteltiinkin. 1,6 tonnia kattopaneeleita on aika pahuksesti tavaraa, siirtämiseen hupenikin useampi tunti. Ja tämä suunnilleen 15 metrin siirto välivarastoon oli vain pieni alkuharjoitus, talolle on varastolta vielä 50 metriä...

Työt ovat edistyneet jälleen; lattiaeristeitten asentaminen on aloitettu ja styroxit ovatkin melkein kaikki jo paikoillaan.

Maanmittauslaitos lähetti kutsun maanmittaustoimituksen kokoukseen, lohkominen on siis lähellä. Toimitus on tämän kuun lopulla ja myymämme määräala erotetaan silloin omaksi kiinteistökseen.