Perjantaina aamuseitsemän korvissa ohjeistin asfaltointifirman miehiä pihan päällystyksestä, ja pian palaverin jälkeen miehet kolistelivatkin kalustollaan paikalle. Aamupäivän kuluessa olikin piha, pihatie ja kunnallisen tien loppupätkä tasoitettu ja jyrätty tiiviiksi ensiviikon asfaltointia varten (kuvia). Tämänhetkisen tiedon mukaan varsinainen musta pinta saataisiin tiistaina.

Parin viikon takainen rehkiminen nurmikon perustamistöissä alkaa tuottaa tulosta, tanner alkaa vähitellen vihertää muidenkin kuin rikkakasvien voimalla. Pientä vihreää piikkiä tunkee mullista esiin, nurmikonsiemenet ovat vihdoinkin itäneet. Hetken aikaa näytti jo siltä, että pikkulinnut ehtivät popsia siemenet suihinsa ennen kuin kasvu lähtee alulle.

Sisustamispuolella tapahtui tänään sen verran, että kiinnitin pari paneeliverhotankoa paikoilleen olohuoneen ja erkkerin ikkunoiden yläpuolelle. Verhoja meillä ei olekaan vielä toistaiseksi ollut lainkaan paikoillaan - eikä niitä oikeastaan ole paljon kaivattukaan, kun jokaisessa ikkunassa on kuitenkin kaihtimet.