Talvi päätti sitten lopultakin tulla näillekin leveysasteille. Pääsiäisenä alkoi pakastaa ja kertaalleen päästiin jopa alle -15 asteen pakkaslukemiin. Tänään ilmojen herra päätti lähettää koko talven lumet yhdellä kertaa maisemaa koristamaan, ennen niin vihreää nurmikkoa koristaa nyt 20-30 cm vahvuinen lumipeite.

Lumi oli tällä kertaa kevyttä pakkaslunta, luova työsuoritus pihamaalla ei vaatinut kovinkaan suuria ponnistuksia. Merkittäköön myös aikakirjoihin, että esikoispoika osallistui lumitöihin kiitettävällä ahkeruudella - näin ei ole ennen käynyt...

Panin taannoin merkille, että talotoimittaja on alkanut julkaista kotisivullaan blogia yhden talotoimituksensa osalta. Taitaa tuo blogi olla jonkinlainen yritys parantaa yrityskuvaa tarjoamalla lukijoille "virallinen totuus" talon pystyttämisen vaiheista. Nettihän on väärällään tällaisia epävirallisempaa totuutta kailottavia julkaisuja - epävirallinen totuus ei ilmeisestikään ole aina linjassa virallisen totuuden kanssa.

Mainittu julkaisu päivittyy kovin verkkaan, vain pari kirjoitusta on ilmaantunut joulukuisen avauksensa jälkeen. Niiden perusteella ei vielä oikein voi sanoa, minkä sortin totuuden torvi päiväkirjasta lopulta kehittyy. Toisaalta harva päivitystahti voi kertoa jo monien asioiden julkaisematta jättämisestä.

On tietysti itse kunkin vapaasti päätettävissä, mikä on kertomisen arvoista ja mikä ei - omaa lokiani kun katselee taaksepäin, niin rakentamiseen liittyviä tapahtumia ja puuhaa on alussa riittänyt melkein joka päivälle. No, seuraan joka tapauksessa mielenkiinnolla, miten mukavasti asiat voivatkaan lutviutua virallisen blogin mukaan...