Timpurit ovat vierailleet vahteeksi meidän työmaallamme, tänään on saatu saunan ja kylppärin katon paneloinnit kuntoon. Ja niinkuin aina timpuriporukan käytyä, kaikki paikat ovat täynnä silppua, puunpätkää ja purua.

Ehtoo menikin noita tekemisen jälkiä korjaillessa. Hyvä juttu on se, että nyt on olohuoneessa taas tilaa kun viimeisetkin paneeliniput saatin pois jaloista pyörimästä. Tulossa on vielä kodinkoneita, väliovia ja portaan tarvikkeet - kaikki ne tarvitsevat välivarastointitilaa.

Sisustaja on tänään tapetoinut yläkerran huoneita. Paperitapettia puuttuu enää yläkerran aulasta ja alakerran ruokailuerkkeristä. Lasikuitutapettia pitää laittaa vielä yläkerran vessaan, alakerran lasikuitutapetteja pitää vielä maalailla.

Kalustetoimittaja vastasi tiedusteluuni toimitetusta runkoväristä ja joistakin erivärisistä osista. Ovat jossakin vaiheessa päättäneet, että vanhaa tammirunkoa toimitetaankin vuoden loppuun asti. Olisi kuulemma pitänyt tilatessa korostaa, että halutaan uutta tammisävyä... Nyt kyllä tekisi mieli juosta metsään ja purkaa ilmoille pari pahimmasta päästä valittua kirosanaa. Eihän sitä nyt mitenkään osannut ruveta erikseen vaatimaan uutta sävyä, kun saadun tiedon mukaan vanhan tammimelamiinin toimittaminen loppuu viikolle 39 ja seuraavasta viikosta lähtien toimitetaan vain uutta.

Jos joku arvon kanssakärsijöistä on tilannut kalusterungot väritunnuksella TA, saat todennäköisesti vanhaa sävyä. Vaalean tammen tunnus on VATA, tätä ei ollut vielä elokuussa tilattavissa viikon 39 jälkeisiin toimituksiin...

Eteisen vaatekomeron peililiukuovet saapuivat tänään illalla. Ovet saivat ilmeisen pehmeää kyytiä, sillä jakeluauto näytti olevan puolillaan joustinpatjoja.

Talotoimittaja muisti myös laskulla numero 5, joka lähetetään tasoitetöitten jälkeen ja jonka pitäisi olla toiseksi viimeinen siihen suuntaan maksettava lasku.