Takka-asentaja soitteli aamulla ja kyseli joko saisi tulla takkaa ja hormia pystyttämään. No ei, soita parin-kolmen viikon päästä uudelleen. Taas yksi esimerkki siitä, miten työnjohto onkin itse asiassa sinun käsissäsi, eikä talon toimittavalla osapuolella.

Olen tilannut talon muuttovalmiina, eikä minun periaatteessa tarvitsisi osata tietää tai kertoa aliurakoitsijalle koska saa tulla tekemään ja mitä. Yksi syy muuttovalmiin talon tilaamiseen oli juuri se, ettei tarvitsisi mokomista murehtia, joku muu hoitaisi sen minun puolestani. No, se oli vain kuvitelmaa se, todellisuus on toista. Onneksi maalaisjärkeä käyttämällä ja työmaan tilaa seuraamalla pystyy kyllä tämän tason projektinhallintaa paremman puutteessa hoitamaan.

Eilinen rakennekatselmus oli kuulemani mukaan mennyt ilman huomautuksia. Hyvä niin, pöytäkirja tulee aikanaan.

Työmaalla on lattiastyroxit paikoillaan ja väliseinien paikat on merkitty sähkö- ja putkivetoja varten. Valun sekaan tulevat teräsverkot ovat paikoillaan siellä, missä ne eivät ole putkitöitten tiellä.

Kaluste- ja sisustusmateriaalivalintoja saatiin illan mittaan työstettyä eteenpäin sen verran, että kaikki kaapinovet, vetimet ja värit ovat nyt pulkassa. Samoin khh, wc:t, kph ja keittiö ovat materiaaleiltaan ja väreiltään saatu arvottua kohdalleen. Muitten tilojen tapetit ja maalit ovat vielä työn alla.