Niin se vaan aika vierähtää, pari viikkoa ollaan jo asutettu uutta taloamme - vuoden vaihteesta alkaen ihan virallisestikin, kun laitoin muuttoilmoituksen sisään. Vielä on tavaraa vanhalla kämpällä, sitä lipuu tänne vieläkin pikku hiljaa ja päivittäin.

Näin parikymmentä metriä ja rapiat (naapuritontille) siirryttäessä muutto senkun venyy ja venyy, kuin piikkilanka-aidassa roikkuva jätkän räkä. Kauempaa muutettaessa pitää yleensä rykäistä kaikki tavarat kerrallaan, mikä ei nyt jo pari viikkoa muuttaneena tunnu lainkaan hassummalta vaihtoehdolta...

Rakentamisrintamalta ei juuri ole uutta kerrottavaa, välipäivien timpuri-iskun jälkeen ei ole fiksareita näkynyt. Pitänee soitella ensi viikolla aikataulujen perään.

Välipäivinä tilaamani roskalava tuli tontille eilen, tähteellä olleet rakennusjätteet täyttivät lavan yli puolilleen. Tilaa jäi mukavasti vielä hylkyyn menevälle muuttotavaralle.

Uuteen tupaan muutettaessa huomattiin, miten nuhjuisilta vanhat huonekalut näyttävätkään uutuuttaan kiiltävissä tiloissa. Myös vanhojen, vuosien varrella kerääntyneiden huonekalujen materiaalien kirjavuus vaikeuttaa miellyttävän sisustuksen aikaansaamista. Olemmekin päättäneet hankkia tuonne "paraatipuolelle" uutta sohvakalustoa ja ruokailuryhmää, tilat saavat paremmin muun sisustuksen henkeen sopivat huonekalut.

Muualle tarvitaan lisäksi vielä työpöytiä, koululaispöytiä, työtuoleja, valaisimia, laatikostoja, hyllyköitä, koukkuja, verhotankoja jne. - rahan menoa ei voi estää... vai mitä tuumaatte 59€:n vessaharjasta? Oli hieno kuin mikä, mutta jätettiin kuitenkin kauppaan odottamaan ostajaansa. 

Muuten elämä uudessa talossa on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, tilat ja tekniikka tuntuvat toimivan suunnitellusti. Tavarat etsivät vielä lopullisia paikkojaan, mutta eiköhän nekin ajan kanssa kotiudu jonnekin. Ensimmäinen ja alun toista yötä meni talon uusiä ääniä kuunnellessa, mutta sittemmin on uni tullut silmään heti, kun pään painaa tyynyyn. Kyllä tähän taitaa sittenkin tottua.