Hurraa! Työmaalla on kuin onkin tänään ollut kolme timpuria töissä. Väli- ja ullakkoseinien villoitusta on jatkettu, myös puoli pinoa kipsilevyä on kiinitetty seinille. Keskuspölynimurin asennuslevykin on saatu istutettua paikalleen.

Tekemisen seurauksena lattialla pyörii taas tajuton määrä kipsilevyn murenaa ja villasiivuja. Riittääpä ainakin siivottavaa viikonlopulle.

Talotoimittaja muisti jälleen laskuttaa toistaiseksi tekemättömistä tehtävistä. Seinien levytykset pitäisi saada maanantaiksi valmiiksi, jotta laskun maksamiselle olisi perusteita. Ehdin jututtamaan timpureita päivän päätteeksi sen verran, että todettiin  levytysten mahdollisesti jopa valmistuvan maanantaiksi.

Riippuu tosin keleistä, miten aikovat työmaalla viihtyä. Meille tullaan sisähommiin, jos sataa ja hyvän kelin sattuessa tehdään ulkotöitä toisella työmaalla. Meilläkin olisi ulkohommia kyllä ihan riittävästi tarjolla...

Kalenteria tutkailtiin sen verran, että todettiin vielä aikataulun pitävän. Jäljellä olevalla kahdeksan viikon jaksolla tulee vipinää riittämään joka viikolle.