Niin, eihän tässä mikään kiirekään vielä ole - päiviä on jäljellä melkein kuin Kroisoksella on taaloja taskussa. Oli sitten varaa jättää toinenkin päivä käyttämättä tehokkaaseen rakennustyöhön...

Sen verran työmaalla on ollut liikettä, että kalusteasentajat poikkesivat ohiajoreissullaan katsomassa piirustuksia. Kalusteet laitetaan ilmeisesti paikalleen vasta maanantaina.

Ränni- ja kattotarvikeurakoitsija soitti kysyäkseen, joko voisi tulla maanantaina tai tiistaina töihin. Terassilta puuttuu vielä otsalaudat ja kaikki vuorilaudatkin puuttuvat edelleen talon kulmista, joten hiukan huono on vielä asentaa kouruja ja syöksyjä. Pyysin soittamaan timpurille, sillä yksin hän tietää, saadaanko puutteet poistettua alkuviikoksi.

Kattotarvikemiehen kanssa sovittiin sen verran, että kaikki mitä katolle laitetaan, saa olla tummanharmaata eli katon väriä. Tikkaat ja hätäpoistumistiet saavat olla pinnaltaan maalaamattomia (sinkittyjä). Hormin nuohoustasanne laitetaan rakennustarkastajan vaatimuksesta ylemmäs, joko piipun sivulle tai harjan puolelle piippua.