Rouvan kanssa puunasimme nurkat jälleen juhlakuntoon. Törkyä kaavittiin lattioilta pois ihan kiitettävän paljon. Nyt kelpaa timpurien taas tulla mellastamaan.

Kesästä lähtien tässä on tullut siivoiltua työmaata kohtuullisen ahkerasti - jopa siinä määrin, että rupeaa jo hiukan risomaan tämä ainainen siivoaminen ja jälkien korjailu. Vaan kaipa sitä vielä jotenkin jaksaa punnertaa jäljellä olevat 8 viikkoa. Sitten varmaan olenkin täysin pätevöitynyt pientalo-rakennussiivooja...

Siivousurakan päälle nautimme takassa valmistetun maittavan makkaralounaan. Einehtimistä varten kyökin puolelle kiikutettiin muutama tuoli ja pikkuruinen pöytä, jolle katettiin lounasvarustus lautasineen ja kahveleineen.

Laitoin pienemmän puhaltimen yläkerran aulaan vähentämään vinttikerroksen vilpoisuutta. Ei se lämpö siellä kauaa pysy ilman puhallusvilloja, mutta jospa saisi vähän vähennettyä kosteuden tiivistymistä yläpohjan höyrynsulkuun.

Lauantai-aamuna aikana teimme myös pikavisiitin Tampereen kulmilla järjestettyihin rakentamisen ja asumisen messuille. Markkinointiviestintä lupasi paljon enemmän, mitä messut todellisuudessa antoivat... osastot oli katsottu läpi alle tunnissa, esillä ei ollut mitään mitä varsinaisesti lähdettiin etsiskelemään. Onneksi naapurissa ollut Bauhaus järjesti paremman näyttelyn, vaikkei sieltäkään varsinaisesti mitään käteen jäänytkään.