Taas tuli kuljetusfirmasta soitto, huomenna olisi 1.3 tonnia pitkää ja painavaa tavaraa tulossa Lista-Centeristä. Soittaja ei pystynyt kertomaan mitä tavara on, mutta arvaan sen olevan mdf-kattopaneeleita ja listoja. Eli tavaraa joka pitäisi kantaa sisätiloihin samoin tein, kun se on pihaan saapunut. Vaan eihän niitä sisään voi vielä millään viedä, haittaisivat pahemman kerran tulevaa lattiavalua ja väliseinien rakentamista.

Tämän siitä sitten saa, kun alkupään osatyövaihe on viikkotolkulla myöhässä ja tavarantoimituksia ei synkronoida reaaliaikataulun kanssa. Sanoin kuljetusfirman tädille, että lastia ei saa tuoda ennen kuin olen tarkistanut aikataulut timpurin ja työpäällikön kanssa. Toivon mukaan huomenna ollaan viisaampia sen suhteen, mihin osoitteeseen niput toimitetaan. On kuitenkin selvää, ettei tavaraa voi pitkään makuuttaa terminaalissakaan.

Työmaa on edistynyt sen verran, että loputkin välipohjan koolaukset ja muovit ovat nyt paikallaan. Takka oli myös tullut pihamaalle, niinkuin luvattiin.