Joskus taannoin hehkuttelin jo sillä, että yläkerran höyrynsulut saatiin paikalleen estämään suoraa lämmön karkaamista. Nyt kun yläpohja on kunnolla eristetty, ero aikaisempaan on kuin yöllä ja päivällä. Nyt voisi sanoa lämmön todella jäävän taloon. Jos aiemmin yläkerrassa oli viileähköä, niin nyt siellä tarkenee hienosti vähemmälläkin vaatetuksella.

Kuljetusliikkeen jo tutuksi käynyt naisääni soitti, tavaraa olisi taas tulossa huomenna ainakin kolmelta eri toimittajalta (kylmäkoneita, väliovia ja lauteita). Viimeaikoina monet toimitukset ovatkin tulleet mukavasti saman firman kautta, sieltä sentään joku viitsii soitella jakelusta etukäteen.

Sisustaja oli valanut yläkerran vessan lattian ja korjaillut saunan ja pesuhuoneen kaatoja. Alakerran vessan ja kodinhoitohuoneen lasikuitutapetit on myös maalattu tänään. Ensi viikolla on odotettavissa enimmäkseen vedeneristysten ja laatoitusten tekoa, minkä jälkeen urakka alkaakin olla pulkassa (seuraava kohde kuulemma Pöytyällä...).

Oma iltaurakkani oli taas sitä samaa iänikuista siivoamista ja jälkien korjaamista. Lapset laskevat päiviä Jouluun, minä olen vähitellen alkanut laskea päiviä siihen, kun nämä tämän lajin iltapuuhat, viikonloppu-urakat ja muut murheet saa jättää taakseen. Takki tyhjenee päivä päivältä, mutta eiköhän sitä vielä muutaman viikon jaksa takki tyhjänäkin.