Työpäällikkö soitteli aamupäivällä ja oli edelleenkin sitä mieltä, että talo valmistuu ensi viikolla luovutuskuntoon. Mikäs siinä, siispä varattiin alustavasti perjantai-aamupäivä luovutus- ja käyttöönottokatselmoinnille. Täytyy vielä sovitella aikataulu vastaavan ja rakennustarkastajan kanssa.

Työmaalla lattioiden pinnoitus tuli melkein valmiiksi, laminaatti mokoma loppui kesken. Pari pakettia tarvittaisiin vielä lisää, että urakka tulisi kuntoon. Ulkopuolella timpurit ovat aloitelleet terassin rakentamista, runko alkaa jo hahmottua.

Sisustaja on tänään käynyt saumailemassa kaikki seinälaatoitukset, kylppäri mukaan lukien. Vielä silikonit nurkkauksiin ja kulmalistat ulkoneviin kulmauksiin, niin sitten on urakka reerassa. Lähdön makua alkoikin olla jo ilmassa, kun iso osa työkaluista näytti olevan siirrettynä lähtökuoppiin, lähelle ovensuuta.

Vesikalusteet ja keskuspölynimuri olivat saapuneet päivän aikana pihaan. Illan mittaan kyyditsimme vaimon kanssa vessanpytyt, lämminvesivaraajan, hanat ja muut vitkuttimet sisätiloihin odottelemaan asennusta. Varaaja olikin aikamoinen roikale kuljetettavaksi - onnittelen vieläkin itseäni noiden nokkakärryjen hankinnasta.