Eilen pihaan törähtänyttä kalusterekkaa ryhdyttiin purkamaan neljän talkoomiehen voimin heti seitsemän aikaan aamulla. Rekka saikin lähteä seuraavaan etappiin jo kahdeksan aikoihin, sillä kuorma saatiin nopeasti purettua.

Alakerran kaksi huonetta täyttyi komeroista, kaapeista, laatikostoista ja tasoista. Seuraava operaatio olikin arvata mitkä neljä komeroa pitäisi miehissä saada nostettua yläkertaan. Suoritetun arvonnan perusteella siirsimme kaikki 50-senttiset miehenkorkuiset kaapit kakkoskerrokseen.

Talkoot olivat ohi ja kahvitkin jo juotu yhdeksään mennessä. Kalusteet pitäisi oikeastaan kiikuttaa lähemmäksi varsinaisia asennuspaikkojaan, mutta toistaiseksi lattiat täytyy pitää tyhjinä laatoittamista varten. Kaapit pysyvät huoneissa siis ainakin sen aikaa, että laatoitukset on saatu tehtyä.

Sisustusurakoitsija on tänään maalannut kertaalleen vaatehuoneet, tuulikaapin, liimapuupalkit ja palomuuriseinän. Tilaamani siirtolava ei ole vieläkään tullut työmaalle, pitänee soitella huomenna senkin perään. Siinä työmaan saldo tänään...