Tänään on ollut vaihteeksi vilkas päivä, asentajia on käynyt talolla aamusta asti. Ensimmäisenä ennättivät paikalle kalustemiehet, jotka toivat puuttuvan oven ja hattuhyllyt. Miehet korjasivat myös paikkamaalilla pari keittiön kalusteissa ollutta iskemää, yksi ovi menee vaihtoon naarmuttumisen takia. Kun ymmärsin kauniisti pyytää, sain lopun paikkamaalin (vrt. kynsilakkapullo) itselleni - sillä on jatkossa hyvä fiksailla kolhuja ja muita elämisen merkkejä.

Antenniasentaja karautti seuraavaksi pihaan - mies, jolla näkyy kotona noin 500 kanavaa. Katon reunalle laitettiin keikkumaan harava, joka sitten kytkettiin talon antenniverkkoon. Ryhmäkeskukseen tuli antennivahvistin, jonka avulla signaali saadaan jaettua tarpeeksi vahvana kaikkiin kuuteen antennirasiaan.

Porrasasentajat tulivat paikalle kymmenen jälkeen. Kaveruksia olikin yhden sijaan kaksi, joten työ sujui odotettua liukkaammin ja valmistui hyvissä ajoin iltapäivällä.

Portaat ovat mielestäni ihan hienot. Portaat poikkeavat vakiomallista siten, että kaiteessa on pyöreät pinnat käsijohteen ja reisilankun välissä. Askelmat ja käsijohteet on petsattu tammen sävyyn, kaíkki muut osat on maalattu valkoiseksi.

Joulukorttien joukossa on viime aikoina näkynyt myös laskuja viimeisistä operaatioista, joten poikkesin iltapäivällä kylillä hakemassa hiukan lisää pelimerkkejä paikallisesta finanssiosuuskunnasta. Alunperin oli myös tarkoitus lähteä loppupäiväksi leipätyöhön, mutta kun lähtö menikin odotettua myöhäisemmäksi, jäinkin puuhaamaan omalle työmaalle, valmistautumaan huomiseen luovutustarkastukseen.