Hämärä tulee nykyään jo melkoisen varhain, työpäivän päälle ei ole enää kuin korkeintaan pari hassua valoisaa tuntia. Alkaa taas tulla eteen ne ajat, jolloin päivänvalossa tehtävät hommat pitää hoitaa viikonlopulla, jolloin ehtii päiväsaikaankin palloilemaan työmaalla. 

Tänään meni taas sen verran myöhäiseksi, etten ruvennut mihinkään hämärähommiin. Sen sijaan ryhdyin raivaamaan ja järjestämään taas kertaalleen työpöydälle kertynyttä paperi- ja roinaläjää. Eihän se tietenkään tänään valmistunut, sain suunnilleen roskapaperit eroteltua säilytettävistä papereista. Vielä riittää sarkaa paperien järjestämisessä mappeihin. Lisäksi taas alkaa tuntua siltä, että mappien sisällötkin pitäisi jälleen kerran jakaa tarkoituksenmukaisemmin.

Työmaalla on tänäänkin ollut hipihiljaista, mitään tavaraakaan ei ole vähiin aikoihin tullut tontille. Jos eletään alkuperäisen aikatauluohjeen mukaan, niin sisustustarvikkeita olisi odotettavissa osapuilleen kahden viikon päästä. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, ne myös tulevat silloin - oli seiniä tai ei...