Tänään oli riittävän hyvä ilma ulkotöihin, joten timpurit olivat "kilpailevalla" työmaalla. Sisustusurakoitsija oli käynyt tutustumassa työmaahan ja soitteli kalustekuvien perään. Kiintokalusteitten taakse jäävät seinät jätetään pinnoittamatta, mistä syystä tasoite- ja tapettimiestä kiinnostaa jossain määrin myös kalusteitten paikat.

Vaikka keli olikin kuiva, oli myös kylmä ja hyytävä tuuli puhalsi paidan läpi aina luihin asti. Moinen ei meikäläisen vartalolle sopinut, joten siirryin sisätiloihin lämmittämään takkaa. Samalla poimin lähinnä isoimmat kulkua haittaavat roskat pois jaloista pyörimästä.

Sisällä olikin mukavat +20°C lämmintä, ilman suhteellinen kosteus oli tänään 43% - uudella lämpö/ilmankosteusmittarilla mitattuna. Hankin mittarin lähinnä sen takia, että ilmankosteutta on kuitenkin hyvä hieman seurata. Etenkin lattialaminaatti on herkkä ilmankosteuden vaihteluille, mittarin avulla voi ainakin yrittää pitää arvoja jossakin haarukassa.

Loppuillan kulutin vaihteeksi papereitten ja laskelmien parissa. Noita laskuja on taas kasaantumassa kohtalaisen muhkean summan edestä, joten tuon finanssipuolen selvittäminen tuli jälleen kerran ajankohtaiseksi. Ja löysipä jokunen virallisempi lappunen paikkansa kansiostakin.