Edustaja huhuili jo sisustusvalintojen perään, laitoin lomakkeen menemään sähköpostilla. Jos aamulla muistan, laitan kaakelinäytelaatikot huomenna auton perään ja kiikutan takaisin sinne mistä ne hainkin.

Poikkesin rautakaupassa hakemassa rullan solumuovista irrotuskaistaa, jolla lattiavalu pidetään irti kantavan väliseinän harkkomuurauksesta. Naapurikaupasta tarttui mukaan muuta tarpeellista pikkutarviketta.

Illan aikana oli tarkoitus vähän kaventaa harkkorivin leveyttä työstämällä siivu pois harkkojen kyljestä. Syteen meni sekin suunnitelma - tullessani kotiin viiden nurkissa, putkimiehet olivat juuri aloittelemassa alakerran vesi- ja viemärilinjojen vetoja. Tulivat sitten päivää aikaisemmin kuin piti; vaan niin ne taisivat viimeksikin tulla.

Putkarit viihtyivät työmaalla puoli kymmeneen asti illalla, eli niin pitkään kuin vähääkään oli mahdollista nähdä ilman valonheittimiä. En sitten viitsinyt mennä miesten tielle puuhastelemaan omiani, kuitenkin saman väliseinän ympärillä oltaisiin jouduttu hääräämään.

Sinänsä hyvä, että tulivat tekemään alakerran vedot valmiiksi jo tänään. Valun raudoitus saadaan paikalleen varmasti jo huomenna aamulla ja sähkömies voi vetää lattialämpökaapelin paikalleen ilman kummempia odotteluita. Putkiasennusporukka jatkaa huomenna ilmanvaihtokanavien asennuksella ja yläkerran vesi- ja viemärivedoilla.