Vaikka viikonloppu olikin enimmäkseen sateinen, niin siitä huolimatta oli vähän yritystä käynnistellä kevään ulkotöitä. Tuore nurmikontekele oli vielä sen verran pehmeäksi vettynyt, ettei sinne oikein parantunut mennä dallailemaan, mutta muuten tuli omia nurkkia hiukan siistittyä.

Isompana urakkana olin auttelemassa naapuriin ilmestyneen murskesorakasan levittämisessä pihan pinnoitteeksi. Vähän oli yritystä saada samalla paranneltua vanhan pihan kaatoja, aiemmin pihaan tahtoi kertyä isohkoja lätäköitä nyt toivottavasti vähemmän.

Se on sitten satanen poikki, 100 000 sivunlatausta tuli täyteen eilen iltapäivästä (16:54). Onnellinen rajapyykin rikkonut kävijä oli navigoinut tähän lokiin hakusanoilla "linjapukkien tarpeet", toivottavasti lukija löysi hakemansa - pattinkia, lautaa ja naulojahan niihin lähinnä tarvittiin aikoinaan...

Suurin osa lukijoista löytää lokiini hakukoneiden kautta, enimmäkseen Googlea käyttämällä. Kautta aikain suosituin tänne johtanut haku on "reunavahvistettu laatta". No, sitähän tehtiin hartaasti vuoden 2006 keväällä ja siitä on aika kattavasti kuviakin.

Kakkosena on yllättäen hakutermi "oravaistalo", siitähän ei täältä taida löytyä kuin yksi lokimerkintä. "Linjapukit", "perusvesikaivo", "talonrakennus kuvia", "pilariperustukset", "saunan panelointi", "borosan" ja "peltikaton asennus" kuuluvat myös TOP-10 hakutermien joukkoon. Kaikkiaan erilaisia hakutermejä on tuhansia, jokainen niistä liittyy tavalla tai toisella rakentamiseen.

Neljännes kävijöistä on ladannut sivut toisen ja kolmannenkin kerran, 16% uskollisesti yli kymmenen kertaa. Sitten on vielä se kaikkein uskollisin lukijakunta, joka palaa kerta toisensa jälkeen kurkkimaan kuulumisia - 4% lukijoista on käynyt 50-200 kertaa lataamassa tämän päiväkirjan sivuja. Kiitos mielenkiinnosta!