Sähkötyöt ovat tänään jatkuneet alakerran johdotuksella. Jostakin syystä kaikkia kytkentärasioita ei mielestäni ole vielä laitettu paikoilleen.

Pihan puolen ullakkoseinä on nyt saatu verhottua kokonaan umpeen. Tien puolelta ullakkoseinä on edelleen auki - kun sen tekeminen jossakin kohtaa alkaa, niin saattaa terassikin valmistua siinä ihan ohimennen. Terassin kate nimittäin kiinnittyy ullakon korkeudella seinään kiinni ja uskoisin, että se kannattaa verhota samalla rykäisyllä.

Arvaus sisäseinien levytyksen tuplaamisesta meni metsikköön, näin ei ollut tapahtunut. Tässä kohtaa olikin oiva hetki käyttää dyykkaamani villasuikaleet. Ilta menikin väliseinärunkojen rakoja tilkitessä. Toivon mukaan ainakin vessoissa uskaltaa pieraista naapurien kuulematta...

Perheen naisväki autteli sisäsiivouksissa. Piha jäi aivan ruokottomaan kuntoon, törkyä on vaikka muille jakaa. Mutta minkäs teet, ei sitä aina ehdi revetä joka hommaa tekemään.

Timpurit olivat keräilleet enimmät työkalunsa mukaansa, mahtoivatkohan karata toiselle työmaalle...(?). Jäämme mielenkiinnolla odottamaan huomista.