Unohtui eilen mainita, että vesimittarin asentajatkin poikkesivat heti aamusta ennen maanmittaria. Mittarin paikalleenlaiton yhteydessä putkimiehet huomasivat erikoista painekäyttäytymistä tulolinjassa. Epäilivät, että liittymän sulkuventtiilissä tai sen jälkeen olevalla osuudella saattaa olla vuotoa. Tulevat tekemään jonkin sortin painetarkkailua huomenna aamulla.

Ärsyttää tuo talotoimittajan asenne tässä porras-asiassa. Tänään tuli kesken palaverin puhelu, jonka keskeinen sisältö oli, että "ei me voida ottaa vastuuta toisten konkursseista". Taitaa olla puhutun ymmärtämisessä vikaa - vastuu pitää ottaa omasta toiminnasta, sitoumuksista ja lupauksista. Lopetin puhelun lyhyeen, seuraava kohde istuu suoraan johtoportaassa.

Eikö olekin erikoista, että asiakkaan halutessa muutoksen toimitussisältöön, on siitä tehtävä sopimus kirjallisesti. Talotoimittaja puolestaan muuttaa itsevaltaisesti sisältöä sopimatta siitä tilaajan kanssa.

Lähetän reklamaation kirjallisena, ja jollei tyydyttävään tulokseen päästä vilkkaalla aikataululla, saa kuluttajaviranomainen asian tutkittavakseen ja ratkaistavaksi. Viranomainen kuuntelee myös vastapuolen kannan, silloin viimeistään on vastapuolen esitettävä hyvät perustelut toiminnalleen.

Kannoimme rouvan kanssa eilen pihalle jääneen hormin rakennustarvikkeet sisätiloihin. Kevytsorasta valetut harkot olivat paljon helpompi nakki kuin syntisäkin painoiset takkaelementit.

Poistin lattiavalun päälle levitetyt muovit, tästä eteenpäin lattia saa kuivua vapaasti "hengittäen".