Uuden talon "elämisen" taitaa parhaiten huomata ovien käynnistä, tässä kevään aikana on yksi jos toinenkin ovi alkanut hiukan kantata kiinni karmiinsa. Fiksasin illalla parin ulko-oven ja parin sisäoven säädöt kohdalleen.

Karmin asentoa saa muutettua karmiruuveja sopivasti löysäämällä ja kiristämällä (käy kätevästi ruuvinvääntimellä ja torx-palalla). Ulko-ovien säätösaranoista voi ovea myös ruuvata jotakin millejä ylemmäs tai alemmas.

Elementeissä valmiiksi olleet ulko-ovet ovat muuten sitten pelkällä uretaanilla paikallaan... Ilmankos timpureilta jäi melkein laatikollinen karmiruuveja käyttämättä. No, ruuvasin sitten säätötoimina muutaman karmiruuvin paikoilleen, jotta karmit oikenivat sopivasti. Pannaan jatkossa lisää jos eivät muuten tunnu pysyvän aloillaan.

Myös maalausta on taas harrastettu, tänään väriä vaihtoi terassin ympäristö. Sutiminen alkaa jo tuntua käsivarsissa ja hartioissa, tikkailla keikkuminen puolestaan selässä ja jalkapohjissa. Tämän sortin harrastusta riittää vielä pitkäksi aikaa, joten ei auta näin pian lannistua.