Tähteellä olleita korjauksia kävikin tekemässä kahden hengen tiimi yhden miehen sijaan. Sovitut korjaukset on nyt pääosin tehty; yksi keittiön kalusteovi on edelleen toimittamatta ja sähköasentajan huomiota vaativa LVV:n kytkin vaihtamatta. Molemmat ovat kuitenkin ilmeisesti jo tulollaan. Muuten hyvä, mutta korjausten sovittu määräaika meni tänään umpeen - joten se siitä sopimuksesta, joutanee takan sytykkeiksi.

Talvi #2 saapui tällä viikolla Varsinais-Suomeen, ensin pakasteli pari päivää ja lopulta eilen tupsahti luntakin oikein lumitöiksi asti. Onneksi lumi oli kevyttä pakkaslunta ja isommatkin kinokset siirtyivät sivuun helposti. Lokakuiseen taistoon verrattuna tämä lumisavotta oli mukavaa iltajumppaa.

Koltiainen sai tänään sähkökitaran - "Smoke on the water" on raikunut siitä pitäen tauotta. Talon toisella kulmalla rouva treenaa tulevaan Webber-konserttiin ja loilottaa otteita kuuluisista musikaaleista. Kuopus säätää telkkarin nupit kaakkoon ja kakofonia on täydellinen.

Tässä huushollissa tuntuu ääni kantavan hyvin huoneesta toiseen, vaikka ovet olisivatkin kiinni ja seinien pystytysvaiheessa yritettiinkin tilkitä "vuotopaikkoja" kriittisimpien tilojen osalta. Sisustuksestamme tosin puuttuu vielä paljon ääntä absorboivia tekstiilejä (verhoja, mattoja), mutta mölyjen pois pitämiseen tarvittaisiin oikeasti paksut kiviseinät ja massiiviset ovet. Ehkä jonakin päivänä teen bunkkerin itselleni...