Talvi #3 saapui viikonlopulla, vaalipäivän illan aikana taivaalta tömähti alas 15-20 cm nuoskaa. Sitäpä oli sitten mukava lähteä lusikoimaan pois pihatieltä vaalituloksen selvittyä. Taas kerran kävi mielessä lumilingon hankinta...

Lopulta eilen toimitettiin tilauksessa olleet ruokapöytä ja 8 tuolia. Jyhkeä täystammipöytä olikin melkoisen painava kannettava, likimain yhtä painava kuin kaikki tähänastiset syntini... Rahtarin kanssa asennettiin jalat paikoilleen ja käännettiin pöytä ympäri. On se vaan melkoisen komea ilmestys, vielä kun saisi sen pysymään siistinä. Meillä asuu pari sottapyttyä, joten haastetta sen suhteen ei tule puuttumaan.

Entisen, verrattain hyväkuntoisen pöytäkalustomme annoin uusiokäyttöön. Ylimääräiseksi jääneestä käyttökelpoisesta tavarasta pääsee parhaiten eroon, kun siitä raaskii luopua ilman vastiketta. Ilmaiseksi antamisen ideologia on osoittautunut varsin tehokkaaksi, näitäkään kalusteita ei tarvinnut kolmea tuntia kauempaa pitää nurkissa tilaa viemässä, ottajia olisi ollut useampiakin.

Muistuikin mieleeni, että tuolla pihan kulmalla olisi 30-40 kpl erikokoisia kuormalavoja joutilaana. Jos jollakulla on työmaallaan kuormalavoille tarvetta ja käyttöä, niin saa noutaa pois - ilmaiseksi.