Aamusta soittelin työpäällikölle ja kyselin missä mennään tämän projektin puitteissa. Nyt on kuulemma töissä sellainen joukko, joka tekee hommat loppuun asti, eli lätkivät myös viimeiset listat kiinni. Välissä käy tietysti oman alansa asentajia touhuamassa omiaan, mutta periatteessa muut hommat hoitaa tämä tiimi.

Takkamuurari soitteli taas kertaalleen ja kyseli työmaan kuulumisia. Alkaa miehestä vähitellen muodostua jonkinlainen puhelintuttava, kun jaksaa aina soitella ja rupatella... No tällä kertaa oli edistystä raportoitavana. Pyysinkin soittamaan timpurille ja sopimaan milloin mahtuu sekaan tekemään takkaa.

Työmaalla on edistystä tapahtunut sen verran, että väliseinien kipsilevyjen kiinnitystä on parannettu lisäämällä ruuveja. Erkkerin katto on eristetty sekä höyrynsulku ja koolaukset asennettu. Yläkerran lattian harvalaudoituksen tekoa on aloitettu, myös ullakon seinien sulkemista/rakentamista sekä sisä- että ulkopuolelta on valmisteltu. Jonkin verran on myös paranneltu välipohjan villoitusta.

Roskaa näyttää tulevan reippaasti. Kanniskelin taas illalla isoimmat jätökset pois jaloista pyörimästä ja peittelin pari suojaamattomaksi jäänyttä tavaranippua.