Tänään olikin ensimmäinen kerta, kun en päässytkään taloon katsomaan päivän työn tuloksia. Käytännössä tämä johtui siitä, että omilla avaimilla pääsee tällä hetkellä vain KHH:n ovesta sisään ja KHH:n lattialla oli vastalevitetty vedeneriste. En siis viitsinyt lähteä kurasaappailla steppailemaan tuoreelle eristepinnalle. Tällä kertaa piti siis tyytyä kurkkimaan vain ovensuusta ja ikkunoista...

Pihalla oli tapahtunut sen verran, että keväällä maanrakennus- ja perustustöissä hyvänä apuna ollut enoni oli eristänyt vielä eristämättä olleen betonisen kokoojakaivon ympäristön routalevyillä. Lisäksi perusvesikaivon säätöputkea oli lyhennetty, jotta kansipala saatiin asettumaan tarpeeksi matalalle, lähelle lopullisen maanpinnan tasoa.

Tuolla keskustelupalstoilla löytyi tieto, että porrastoimittajaa on jälleen kerran vaihdettu. Meillä on periaatteessa tilaus portaasta, kaidemallista ja värimuutoksista sisällä edellisellä toimittajalla, saapa nähdä mitä tulee ja keneltä. Joka tapauksessa portaan toimitus alkaa olla lähellä, niinkuin alkaa olla luovutusviikkokin.

Näyttää tämä päiväkirjahärveli takkuilevan pahemman kerran, on tehnyt sitä itse asiassa jo useamman päivää. Alkaa olla pakko harkita tämän lokin vaihtamista toiseen osoitteeseen, sillä systeemin stabiilius on vähintäänkin kyseenalainen.