Joulupäivänä tuli mitta täyteen, tuolloin oli toisin sanoen sisäänmuuttomme vuosipäivä. Nyt on siis vuosi asustettu uutta taloamme, talo ja tekniikka ovat toimineet kohtuullisen hyvin. Jotakin pientä ihmetyksen aihetta ja fiksattavaa on matkan varrella ollut, mutta ei mitään niin merkittävää, ettenkö niitä olisi itse kyennyt korjaamaan.

Kulunut muutonjälkeinen vuosi on mennyt enimmäkseen pihanrakennuksen ja talonmaalauksen merkeissä, molemmat ovat ihan hyvällä mallilla, vaikka kumpaakin sorttia on luvassa vähäsen myös tulevalle vuodelle.

Sisustuspuolelle on tehty lähinnä joitakin kalustehankintoja, muuten tällä osastolla riittää suunniteltavaa ja näperreltävää vielä joksikin aikaa.

Joulukuu oli leuto ja sateinen, sähkönkulutus jäi marraskuun lukemien tasolle. Koko vuoden 2007 sähkönkulutus oli 20558 kilowattituntia, ihan ei päästy kahdenkympin alle. Joulukuun vedenkulutus oli saavillisen verran vaille 10 m³, koko vuoden käytetty vesimäärä oli 122,4 m³. Kulutuksen jakautumista eri kuukausille voi tarkastella allaolevasta kaaviosta.

1175493.jpg