Listoittajat ovat käyneet tänään listoittamassa porrasaukon katto-osan, ovat myös fiksailleet joitakin merkitsemiäni kohtia. Olisi pitänyt varmaan merkata lapulla joka ikinen kohta, jossa on vähänkään liikaa rakoa, sillä korjausta olivat saaneet vain laputetut kohdat.

Yleensä ottaen en ole hirmuisen tyytyväinen listoitustyön tasoon; selvästi näkyy, että hommaa on tehty urakkana räiskimällä, eikä suinkaan huolella viimeistellen. No, listat ovat kuitenkin paria paikkaa lukuunottamatta paikallaan, muutamasta kohdasta pitää murahtaa luovutustarkastuksessa. Itse olisin kyllä tehnyt itselleni parempaa jälkeä, huolella ja ajan kanssa.

Vastaavan kanssa käytiin illalla läpi taannoin kirjailemaani puutelistaa. Viikon mittaan on löytynyt jokunen uusi listalle pääsevä huomio, jos nyt muutama tässä matkan varrella korjaantuukin. Perjantai-aamuna on totuuden hetki, silloin nähdään kuinka pitkä lista on jäljellä luovutuksen aikaan.

Ennen sitä on kuitenkin tiedossa ainakin porrasasennus ja kalustemiesten uusintakäynti, tuovat kuulemma ainakin puuttuvan oven ja pari hyllyä. Itse tilaamani antenniasentajankin pitäisi olla paikalla aamun valjetessa.