Terveisiä saunasta. Vakiokiukaan vakiokivistä ei tahtonut irrota kunnon löylyjä edes pyytämällä, joten kolmannelle saunomiskerralle  katsoin parhaaksi vaihtaa kiuaskivet. Nyt kiukaassa on keraamiset kivet ja löylyä löytyy jo aivan toiseen malliin. Saunakin tuntui lämpeävän nopeammin.

Suurin osa huonekaluista on nyt saatu tuotua uuteen tupaan. Vielä on jäljellä paljon roinaa, sen seasta pitäisi löytää ne säilytettäväksi tarkoitetut tavarat. Merkittävä osa rojuista löytänee kuitenkin lopullisen sijansa jätelavalta.

Timpuriparivaljakko kävi tänään korjailemassa ulkopuolen puutteita. KHH:n ulko-ovi sai pielilaudat, kaikkiin ulko-oviin asennettiin kynnyspellit. Puuttuvat katon reunapellitkin asennettiin parvekkeelle - tulipa vaan väärän väriset, joten menevät vaihtoon vielä.

Tupa on väärällään uusia kodinkoneita, niinkuin uudessa talossa kuuluukin olla. Käyttöohjepumaskaa on joutunut selaamaan tämän tästä, nykypäivän vehkeissä tuntuu olevan toimintoja joka lähtöön ja enemmän kuin tarpeeksi. Tänäänkin leipaisin pizzan iltapalaksi, piti tietysti kokeilla uuden kiertoilmauunin pizzauunia jäljittelevää toimintoa.

Yksi uusi härveli on hyödyllisyydessään ehdotonta kärkeä, nimittäin kondensoiva kuivausrumpu. Aiemmin pyykit joutui vaikeilla keleillä kuivaamaan sisällä kuivaustelineillä, vaan eipä tarvitse enää. Pääsi oikein nauru, kun ensi kerran vetelin rummusta kuivaa, lämmintä ja pehmeää pyykkiä - miten tämmöistä ei ole ennen tullut hankittua? Vaikka härveli onkin pesukoneen kokoinen, niin vie se kuitenkin vähemmän tilaa kuin se hemmetin kuivausteline.