Vielä viime töikseni eilen, ennen nukkumaanmenoa, tein korjauksia ja muutoksia talon sähkösuunnitelmiin, jotka sitten tänään laitoin postiin. Isoin lisäys oli RJ45-rasioitten ja kaapeloinnin ulottaminen jokaiseen huoneeseen. Jokunen pistorasia, antennirasia, valaisinhimmennin ja kytkin tuli lisättyä. Vakiotoimitukseen kuuluvat ulkovalaisimet jätin myös omaan hankintaamme.

Tänään on teräskankia väännetty eri muotoihin satamäärin. Myös raudoitusten ja pohjaeristeitten asentaminen aloitettiin tänään. Kyläkauppias ei ole vieläkään saanut hankittua 100 mm eristelevyä, mutta aikataulun takia pohjan eristäminen oli pakko aloittaa 50+50 mm levyin, mikä tekee hommasta pikkuisen hankalahkoa.

Olen tässä matkan varrella itsekseni miettinyt mitä "töttylöinti" mahtaa olla, kun enemmän tai vähemmän joka asiaa työmaalla töttylöidään. Sana taitaa olla yleistermi mille tahansa tekemiselle, jonka tuloksena saadaan jotakin jollekin mallille, keinoista viis... Tänään on siis töttylöity terästystä ja eristeitä.