Kalustetoimittajalta tuli uudet kuvat ja tarjouskalkyyli. Vähän aikaa papereita pällisteltyämme äkkäsimme komeroitten ja vessojen kaapinovien värin olevan väärin. Ja tämä oli aivan oma moka, olin kirjoittanut tilauskuponkiin värikoodin järjestelmällisesti väärin.

Onneksi sain vaihdettua limevihreän capuccino-sävyksi soittamalla. Sentään huomattiin tässä vaiheessa ja vältyttiin oikealta megamokalta - aika turhaa olisi ollut kaappien pihalle tullessa ruveta selittelemään väärästä väristä.

Uudet korjatut kuvat tulivat sähköpostilla, siitä plussat kalustajan asiamiehelle.

Työmaalla puuhastelin sen verran, että piikkasin kantavan seinän perustuksen yläpinnan lattiavalun kanssa suunnilleen samaan korkoon. Poistettavaa harkkosiivua oli 0-5 mm:n verran suunnilleen kahdeksan metrin matkalla. Nyt ei pitäisi lattiapäällysteen reunan enää jäädä killumaan tuon pykälän varaan.

Samassa yhteydessä huomasin, että valu onkin jäänyt perin ohueksi LVV:n vierestä, teräsverkko on pinnassa ja lämmityskaapelinkin mutka näkyy. Lisäksi betoni on haljennut mainitusta kohdasta. Tuota en valun jälkeen pimeässä tummalta pinnalta huomannutkaan, mutta nyt kun muovit ovat poissa ja laatan pinta kuivannut vaaleaksi, ei voi muuta kuin manata onneaan...

Korjattavahan tuo on, kaipa siihenkin jokin lääke löytyy. Löytyisipä vielä joku tekemäänkin, vielä ei ole uusia timpureita käynyt työmaalla.