Viime aikoina on tultu toimeen sen verran vähillä yöunilla, että sitä alkaa potea jo Jet Lag-oireita. Päiväsaikaan suuta revityttää jatkuvasti, päätä särkee ja on hiukan puolipölvästi olo. Pitäisi varmaan yrittää vääntäytyä normaalimpaan vuorokausirytmiin, kun kerran anoppikin jo asiasta huomautti.

Viikonloppuna tuli taas saatua aika paljon aikaan. Piha on nyt siivottu enimmistä rakentamisen aikaisista jätteistä ja ympäristössä lojuvista jämätarvikkeista. Alkaisi tuo kaivinkonekin vähitellen mahtua tontille tekemään  maansiirtourakan loppuosaa.

Sisäpuolelta on yritetty vähentää rakennuspölyn määrää ensin imuroimalla ja sitten pyyhkimällä pintoja nihkeällä liinalla ja mopilla. Taitaa sekin olla ikuisuus-urakka, sillä juuri kun on saanut jonkin pinnan puhtaaksi, niin ei aikaakaan, kun sille on jo satanut uusi kerros pölyä.

Hankimme tänään illalla pari valaisinta lisää, yhden olohuoneeseen ja toisen työhuoneeseen. Työhuoneen ja lastenhuoneiden valaisimet onkin jo laitettu paikoilleen. Olohuoneen valaisimessa ei ollutkaan pistotulppaa, joten pitää hiukan miettiä miten tuon asentaisi.

Samalla reissulla ostimme myös teräksiset pyyhekoukut ja vessapaperitelineet molempiin talon vessoihin. Taidan asentaa ne paikalleen vasta muuton aikoihin, yritetään ensin selvitä näistä kiireellisemmistä asioista, kuten valaisinten hankinnasta ja asentamisesta.

Tupatarkastuksia on viikonlopun aikana ollut useampiakin. Sisko ja anoppi kävivät lauantaina, tänään kävi taloedustaja tutustuttamassa asiakkaitaan Vihtori-mallin taloomme. Itse tein myös tarkempaa tupatarkastusta - merkitsin ja listasin havaittuja puutteita ja vikoja.

Listasta tuli pitkä kuin nälkävuosi ja ympäri taloa on tusinoittain tarralappuja osoittamassa korjattavia kohteita. Pitää vielä kirjoittaa lista puhtaaksi ja lähettää eteenpäin...